ARMADA THEME
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Informatie rondom garantie & retour Retourneren

 

 U heeft het recht uw bestelling tot 3 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 3 dagen om uw product retour te sturen. 

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief  gecrediteerd. 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Uitzonderingen retourneren a. Geldt ook voor gebruiksartikelen  garandeert binnen de garantietermijn dat het product vrij is van materiaal- en fabricagefouten bij normaal gebruik

 

 indien onderhoudsvoorschriften zijn gevolgd en normale opslag (met opslag wordt bedoeld de toestand waarbij het product niet wordt gebruikt waarvoor het bedoeld is).

De garantietermijn gaat in op de datum van aankoop in de (web)winkel door de oorspronkelijke eindgebruik-koper. Voor verschillende producten afwijkende garantietermijnen. Op (elk indivueel product) het door jou aangeschafte product tref je de geldende garantietermijn aan. - Uitsluitingen Deze garantie geldt niet voor:

 (a) slijtage, corrosie, verkleuring en veroudering ten gevolge van normaal gebruik en normale opslag; 

(b) schade ten gevolge van verkeerd en/of onoordeelkundig onderhoud; 

(c) schade die wordt veroorzaakt aan het product door externe oorzaken zoals brand, water, damp, vloeistof, ijs, verkeerde toepassing, vallen, verwaarlozing, verkeerd gebruik (waaronder mede begrepen het gebruik in strijd met de door GCDM-Design gegeven instructies) of misbruik; Beperking van de aansprakelijkheid De aansprakelijkheid van GCDM-Design is beperkt tot de kosten van  vervanging van het product onder garantie. Bij een vervanging van het product start de garantiedatum bij de aankoop van het originele product.

In elk geval, en voorzover wettelijk toegestaan in het land van aanschaf van het product, is GCDM-Design niet aansprakelijk voor winstderving, gevolgschade, indirecte schade of andere bijzondere vormen van schade. 

Deze garantie laat in elk geval jouw wettelijke rechten als consument onverlet en is uitsluitend geldig en juridisch afdwingbaar in het land waar het product is aangeschaft.

 

Identiteit ondernemer 

Gcdm-Design

 Burgemeester slanghenstraat 79 

6433AT

Hoensbroek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 KvK-nummer: 77234545

 BTW-identificatienummer: NL003167072B69

 

×

Pop Up Panel

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very bottom of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!


TOP